top of page

Frederick University: Δυνατή επιλογή

Έψαξες παντού για το μεταπτυχιακό που σου ταιριάζει. Είδες προγράμματα σε Ελλάδα, σε Κύπρο και εξωτερικό και τελικά πήρες την απόφασή σου. Το Frederick University θα είναι εκείνο που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το να φοιτά κανείς στην Κύπρο έχει γίνει της μόδας και όχι άδικα. Η εκπαίδευση στην Κύπρο βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από αυτή της Ελλάδας και αυτό είναι προφανές. Οι παροχές στην πλειοψηφία των πανεπιστημίων είναι μεγάλες και τα πτυχία που προσφέρονται ανταγωνιστικά. To Το Frederick University είναι από εκείνα τα πανεπιστήμια για τα οποία ο φοιτητής μπορεί να είναι υπερήφανος. Πολλοί Έλληνες φοιτητές και κυρίως μεγαλύτερων ηλικιών που θέλουν να μπουν δυναμικά στον τομέα της δια βίου μάθησης έχουν κάνει το βήμα και το έχουν εμπιστευτεί. Η ποικιλία των τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών εξ αποστάσεως στο Frederick University είναι μεγάλη και το γεγονός αυτό το καθιστά μία από τις βασικές επιλογές στις οποίες μπορεί να στραφεί ένας Έλληνας ή Κύπριος φοιτητής. Το γεγονός ότι δεν γίνεται κάποιου είδους κλήρωση ή εν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να εισαχθεί κάποιος σε αυτό, είναι άλλος ένας παράγοντας επιτυχίας. Είναι γνωστό ότι άλλα πανεπιστήμια εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως το ΕΑΠ, μέχρι πρόσφατα έθεταν φραγμούς στην εισαγωγή των φοιτητών.


Πτυχιακές εργασίες Frederick University

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άρχισε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2007 μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και μετά από την επιτυχημένη, πολύχρονη πορεία του Frederick Institute of Technology στην εκπαίδευση και στην έρευνα. Τον Ιανουάριο του 2012, το Πανεπιστήμιο πήρε την τελική άδεια λειτουργίας του μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αποστολή του Πανεπιστημίου Frederick είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Στο Πανεπιστήμιο Frederick καλλιεργείται, μεταδίδεται και εφαρμόζεται η διεπιστημονική ανταλλαγή γνώσεων.

Οι διαθέσιμοι τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών εξ αποστάσεως στο Frederick University είναι οι:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Ελληνικά ή Αγγλικά

  • Διεθνές εμπόριο και Ναυτιλιακή Διοίκηση

  • Ειδική εκπαίδευση

  • Διοίκηση Σχολικών Μονάδων

  • Αναλυτικά προγράμματα και Διδασκαλία

  • Αειφόρα Ενεργειακά Συστήματα (Σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου)

  • Διασφάλιση Ποιότητας – Παραγωγή και υπηρεσίες

  • Διασφάλιση Ποιότητας – κατεύθυνση εκπαίδευσης

  • ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη

  • Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας

Ως φοιτητικό φροντιστήριο, το Academylab, έχει στηρίξει στο παρελθόν και συνεχίζει να στηρίζει του φοιτητές που φοιτούν στο Frederick University. Η ομάδα μας μπορεί να τους στηρίξει τόσο στη διαμόρφωση του πλάνου της πτυχιακής και διπλωματικής τους εργασίας όσο και στην εκπόνησή της. Στην ουσία μπορούμε να σταθούμε δίπλα στον φοιτητή από την αρχή αναλαμβάνοντας όλο το πακέτο σπουδών του, διευκολύνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία και ενισχύοντας τις επιδόσεις του. Η επιλογή του Frederick University μπορεί να γεμίζει με σιγουριά αυτούς που θα το επιλέξουν για την απόκτηση του πτυχίου τους, αλλά και η επιλογή του academylab ως βασικού συνεργάτη στην πορεία ολοκλήρωσης των φοιτητικών τους εργασιών είναι ανάλογης κλίμακας. Η συγγραφική ομάδα του γραφείου μας έχει μεγάλη εμπειρία όσον αφορά στις απαιτήσεις του πανεπιστημίου, καθώς έχει συνεργαστεί με ένα μεγάλο πλήθος φοιτητών που έχουν ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο Frederick University.

Επομένως οι σπουδές σας στο Frederick University και οι πτυχιακές εργασίες σας στο academylab.

Για να δει κάποιος αξιολογήσεις του Πανεπιστημίου Frederick University δεν έχει παρά να επισκεφθεί τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.stexx.eu/reviews/814989312/frederick-university-cyprus.html

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page