top of page

ΔΠΜ51 ΘΕΜΑ 3ης ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2016-2017


ΔΠΜ51 ΘΕΜΑ 3ης ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΑΠ

Εξετάστε και αναλύστε συνοπτικά και περιεκτικά το θεωρητικό πλαίσιο διαμόρφωσης ,διαχείρισης και αξιοποίησης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων(π.χ. έννοιες, στάδια ανάπτυξης, μοντέλα οργάνωσης, διαχείρισης και αξιοποίησής τους).


Στην εποχή της πολιτισμικής και οικονομικής κρίσης είστε σύμβουλος διαμόρφωσης και οργάνωσης πολιτιστικών δραστηριοτήτων και σας αναθέτουν να εξετάσετε και να αναλύσετε την οργάνωση μιας συγκεκριμένης πολιτιστικής δραστηριότητας που έχει ήδη πραγματοποιηθεί.


Επιλέξτε μια συγκεκριμένη πολιτιστική δραστηριότητα (π.χ. έκθεση ζωγραφικής ή φωτογραφίας ή γλυπτικής κ.ά.),ώστε να εξετάσετε συνοπτικά και περιεκτικά το πλαίσιο διαμόρφωσής της-οργάνωση, διαχείριση, αξιολόγηση – καθώς τον ρόλο των καινοτόμων μοντέλων διαχείρισής της

(π.χ. το Μοντέλο «Πολιτιστικές ∆ραστηριότητες Ενεργητικής Αντίληψη" ΠΔΕΑ)για την αποτελεσματική οργάνωσή της στην εποχή της κρίσης.


Τέλος, αποτυπώστε με σαφήνεια και ακρίβεια: α) το «ελάχιστο

που έχει επιτευχθεί από την αξιοποίηση της, β) το συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του πολιτιστικού περιεχόμενου της, και γ) τη σημασία της ψηφιακής προβολής της, ως προς την «τοπική υπεροχή» και "παγκόσμια απήχηση" της συγκεκριμένης πολιτιστικής δραστηριότητας.


Η έκταση της εργασίας θα πρέπει να είναι 3000 λέξεις περίπου. Η εργασίας σας θα πρέπει να είναι δακτυλογραφημενη σε ηλεκτρονική μορφή. Επιλέξτε γραμματοσειρά New Roman Greek, Μέγεθος γραμματοσειράς 12 και διάστιχο 1,5.(Βλέπε περισσότερες πληροφορίες: Οδηγίες για τη Συγγραφή και Βιβλιογραφίας).

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page