top of page

Η κατάταξη των Πανεπιστημίων Κύπρου


Έχεις επιλέξει να σπουδάσεις εκτός Ελλάδας και η Κύπρος σου μοιάζει η ιδανική λύση. Ίδια γλώσσα, πολύ καλύτερες εγκαταστάσεις, καλύτερες δομές, καλύτερη επικοινωνία και φυσικά απόκτηση πτυχίου με το ίδιο αντίκρισμα με αυτό των ελληνικών πανεπιστημίων. Όμως πόσο καλά είναι τα κυπριακά πανεπιστήμια; Ποια είναι η κατάταξή τους στον παγκόσμιο εκπαιδευτικό χάρτη; Ποια είναι η αίγλη και ποιο το κύρος τους; Η ιστοσελίδα www.webometrics.info μας δίνει τη θέση των Κυπριακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε σχέση με άλλα του εξωτερικού. Την πρώτη θέση στη λίστα των κυπριακών κολλεγίων και πανεπιστημίων κατέχει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ τις πρώτες θέσεις κατέχουν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick (Frederick University).

Πτυχιακές εργασίες Frederick university




Οι απαιτήσεις από τα συγκεκριμένα πανεπιστήμια είναι μεγάλες και ο φόρτος των εργασιών σημαντικός και γι αυτό το λόγο οι Έλληνες φοιτητές που θα τα επιλέξουν θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τη συχνή παράδοση εργασιών στα πλαίσια των θεματικών ενοτήτων. Το φοιτητικό φροντιστήριο academylab εξειδικεύεται στις ανάγκες των φοιτητών των κυπριακών πανεπιστημίων. Ειδικότερα μεγάλο πλήθος φοιτητών μας έχει επιλέξει για την ολοκλήρωση των θεματικών εργασιών, αλλά και των διπλωματικών τους τόσο από το Frederick University, το European University Cyprus και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όσο και από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι πτυχιακές εργασίες που έχουμε ολοκληρώσει έχουν αριστεύσει, χάρη στην εξειδίκευση της συντακτικής μας ομάδας όσο και στην στενή επικοινωνία με τον εκάστοτε φοιτητή. Μάλιστα οι πτυχιακές εργασίες που εκπονήθηκαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 εισέπραξαν πολύ θετικά σχόλια, όπως μας μετέφεραν οι φοιτητές, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Οι πτυχιακές εργασίες που εκπονούμε είναι εξατομικευμένες για κάθε φοιτητή και φυσικά μπορούμε να εκπονήσουμε πτυχιακή εργασία για κάθε ιδιωτικό κολλέγιο τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page